Lægehus i øjenhøjde

Vi driver lægehus i øjenhøjde, med respekt for det enkelte menneske og har en grundholdning, at man skal behandle sin næste, som man gerne vil behandles selv rettes til lægeklinikken på Skovsmindeparken driver vi lægehus i øjenhøjde, med respekt for det enkelte menneske og har den grundholdning, at man skal behandle sin næste, som man gerne vil behandles selv.

Læge

Charlotte Bang Plum

Speciallæge i almen medicin. Født 1969

Charlotte har været læge siden 1999. Hun har inden speciallægeuddannelsen mange års erfaring på hospitalerne, indenfor flere forskellige specialer, længerevarende på henholdsvis intern medicinsk afdeling, psykiatrien og billeddiagnostisk afdeling.

Charlotte har som praktiserende læge en special interesse for gynækologi, børn og kirurgi. Hun har en del kommunikationskurser bag sig og kører, hvis tiden tillader det, gerne samtaleforløb med patienter i krise.

Læge

Jakob Jensen Vikkelsø

Almen praktiserende læge.

Jakob er ny læge i klinikken, og han vil varetage  konsultationer tirsdag, onsdag og torsdag.

Jakob har været læge siden 1996. Han er uddannet speciallæge i almen medicin, og har mange års praksis erfaring. Han har særlige interesser inden for smertebehandling, neurologi, holistisk og orthomolekylær medicin. Han har desuden en 2 årig sideuddannelse i kinesisk akupunktur. Han er indehaver og initiativtager til Mobilt Tværfaglig Smerteenhed og Friluftlægerne/Naturterapeuterne.

 

Laborant

Anne-Marie Rotlev

Født 1961

Annemarie er uddannet bioanalytiker og derefter SOSU. Hun har arbejdet mange år med mennesker, især i psykiatrien, men ved så også en masse om de prøver, blodprøver og podninger, vi tager hver dag.
Annemarie varetager mange sygeplejemæssige opgaver såsom blodprøvetagning, sårpleje, diagnostik af urinvejsinfektioner, herunder mikroskopi, men også øreskyl, EKG, priktest og vaccination.

Det er primært Annemarie der tager sig af de unge menneskers kørekort, p-piller og eventuelle kønssygdomme. Det er også Annemarie, der laver graviditetspapirer for 2. og 3. gangs ( 4.gangs?) gravide. Annemarie har en varm og tillidsvækkende facon og patienterne ender ofte med at betro sig til hende.

Anne-Marie er også den, som primært varetager kontrol af patienter med kroniske luftvejssygdomme (KOL og astma).

Sekretær

Lene Høg

Født 1963

Lene Høg, også kaldet ”Høg” er vores sekretær og I vil møde hende i receptionen dagligt.

Lene er uddannet socialrådgiver, sundhedsservicesekretær og sygehjælper. Hun varetager sekretær opgaver, men kan også hjælpe os med sygeplejen, når vi har travlt.

Bestil tid, forny recepter, skriv til lægen, læs beskeder