”Back to basics”

Lægeklinikken på Skovmindeparken er det gamle solide team. Vi har været igennem en del omvæltninger, men fortsætter med ny energi under mottoet ”back to basics”.

Vi driver lægehus i øjenhøjde, med respekt for det enkelte menneske og har en grundholdning” at man skal behandle sin næste, som man gerne vil behandles selv”

Vi elsker vores gamle lægehus som har en en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi holder et naturligt fokus på at have kendskab til vores patienter og deres familier i nærmiljøet.

Læge

Charlotte Bang Plum

Speciallæge i almen medicin. Født 1969

Charlotte har været læge siden 1999. Hun har inden speciallægeuddannelsen mange års erfaring på hospitalerne, indenfor flere forskellige specialer, længerevarende på henholdsvis intern medicinsk afdeling, psykiatrien og billeddiagnostisk afdeling.

Charlotte har som praktiserende læge en special interesse for gynækologi, børn og kirurgi. Hun har en del kommunikationskurser bag sig og kører, hvis tiden tillader det, gerne samtaleforløb med patienter i krise.

Læge

Jakob Jensen Vikkelsø

Almen praktiserende læge.

Jakob er ny læge i klinikken, og han vil varetage  konsultationer tirsdag, onsdag og torsdag.

Jakob har været læge siden 1996. Han er uddannet speciallæge i almen medicin, og har mange års praksis erfaring. Han har særlige interesser inden for smertebehandling, neurologi, holistisk og orthomolekylær medicin. Han har desuden en 2 årig sideuddannelse i kinesisk akupunktur. Han er indehaver og initiativtager til Mobilt Tværfaglig Smerteenhed og Friluftlægerne/Naturterapeuterne.

 

Sygeplejerske

Lene Heller

Født 1962

Lene er meget erfaren og kompetent sygeplejerske. Hun er oprindelig uddannet indenfor kardiologi ( hjertemedicinsk sygeplejerske), men har været ansat i klinikken på Skovsmindeparken 1A i over 10 år. Lene er kendt af de fleste i Græsted og omegn – for sit altid positive og muntre væsen. Hun modtog Ugepostens pris som årets medarbejder i 2016.

Lene varetager alle sygeplejemæssige opgaver såsom blodprøvetagning, sårpleje, diagnostik af urinvejsinfektioner, EKG, børnevaccination og meget andet.

Hendes centrale funktion er dog at kontrollere vores kronikere, især kontrol af patienter med
Diabetes ( sukkersyge ), hvor hun styrer de årlige kontroller og sørger for, at medicinen er velreguleret.

Laborant

Anne-Marie Rotlev

Født 1961

Annemarie er uddannet bioanalytiker og derefter SOSU. Hun har arbejdet mange år med mennesker, især i psykiatrien, men ved så også en masse om de prøver, blodprøver og podninger, vi tager hver dag.
Annemarie varetager mange sygeplejemæssige opgaver såsom blodprøvetagning, sårpleje, diagnostik af urinvejsinfektioner, herunder mikroskopi, men også øreskyl, EKG, priktest og vaccination.

Det er primært Annemarie der tager sig af de unge menneskers kørekort, p-piller og eventuelle kønssygdomme. Det er også Annemarie, der laver graviditetspapirer for 2. og 3. gangs ( 4.gangs?) gravide. Annemarie har en varm og tillidsvækkende facon og patienterne ender ofte med at betro sig til hende.

Anne-Marie er også den, som primært varetager kontrol af patienter med kroniske luftvejssygdomme (KOL og astma).

Sekretær

Lene Høg

Født 1963

Lene Høg, også kaldet ”Høg” er vores sekretær og I vil møde hende i receptionen dagligt.

Lene er uddannet socialrådgiver, sundhedsservicesekretær og sygehjælper. Hun varetager sekretær opgaver, men kan også hjælpe os med sygeplejen, når vi har travlt.

Bestil tid, forny recepter, skriv til lægen, læs beskeder