Info lige nu

Vi tilbyder Covid-19 vaccination til børn ml. 6 og 11 år i klinikken d. 28.12.21, og revaccination d. 25/1-22. HUSK at bestille tid på tlf 48391900.

Vi har nu mulighed for at tilbyde jer, som er indkaldt til 3. stik mod Covid-19 og jer, hvor det er gået 4,5 måned siden du fik det 2. stik, til at få det her i klinikken på følgende dage: Venligst bemærk, at der IKKE er drop-in hos os, der SKAL bestilles tid.

Tirsdag d. 4/1-22
torsdag d. 6/1-22
Tirsdag d. 11/1-22
Torsdag d. 13/1-22
Tirsdag d. 18/1-22
Torsdag d. 20/1-22
Torsdag d. 27/1-22

Ring venligst for en tid, så vi bedst muligt sikre, at der er vacciner til alle.

Da smittetrykket igen er stigende, skal alle patienter bære mundbind/visir i klinikken, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Har du influenzalignende symptomer: hoste, snottet, ondt i halsen, feber, ondt i leddene eller lignende symptomer som kan være forenelige med Covid-19, må du ikke komme i klinikken før du har en negativ PCR test.

Børn i alderen 2-6 år tilbydes vaccination mod influenza

Små børn kan blive rigtig syge med influenza. Og selv om de fleste børn heldigvis ikke bliver så alvorligt syge af influenza, at det kræver indlæggelse, giver influenza hvert år mange sygedage blandt børnene og deres pårørende. Fordi vi står i en særlig situation i år, hvor epidemien med COVID-19 stadig er i gang, er det ekstra vigtig at forebygge al den sygdom, vi kan.

Influenza er en virusinfektion, der kan ramme alle, og for nogle kan sygdommen være særligt alvorlig og udvikle sig livstruende. Tilbuddet om vaccination af børn fra 2-6 år gælder indtil videre for denne influenzasæson, fordi den er helt særligt på grund af COVID-19 epidemien. Både for at undgå at belaste sundhedsvæsenet og for at beskytte personer, der er i øget risiko. Sundhedsstyrelsen vil evaluere tilslutningen og effekten af vaccination af børn forud for en beslutning om, hvorvidt der også bliver et tilbud til børn næste år.

Mindre børn spiller en stor rolle i spredningen af influenza i samfundet, da de er meget smitsomme, når de har influenza. Samtidig har de mange kontakter i løbet af en dag, som kan blive smittet, hvis de kommer i kontakt med barnet. Derfor kan vi ved at vaccinere børn i alderen 2-6 år forebygge mange influenzatilfælde i den samlede befolkning, herunder formodentlig også tilfælde i sårbare grupper, der kan blive alvorligt syge af influenza.

Bestil tid til influenza vaccination af dit barn på 48391900

Fra 16. august til 31. januar 2022 vil I møde uddannelseslæge Louise Sørensen, som du også vil kunne få konsultationer hos.

Corona virus

Under den verserende corona-epidemi (COVID-19) vil klinikken arbejde anderledes end vanligt.
For at undgå smitte må man ikke møde op uden forudgående aftale.
Vi har telefontid indtil 12.30. Mellem klokken 8-9 kan du vælge at tale med lægen
Du kan også bruge e-mail-konsultation til at komme i kontakt med lægen. Vi anbefaler, at man bruger app’en Min Læge, hvor der er mulighed for at skrive mail direkte til os. Man kan også bruge patientportalen her på hjemmesiden ( højre hjørne )
Vi svarer som regel hurtigt men der kan dog godt gå nogle dage. Akutte tilstande er derfor ikke egnet til e-mail-konsultation.


Se endvidere Sundhedsstyrelsens retningslinjer på følgende link:

Retningslinjer for håndtering af COVID-19 i sundhedsvæsenet:
Instruks til ledelsen i skoler og fritidsordning:
Instruks til ledelsen i dagtilbud:
Anbefalinger fra Dansk Pædiatrisk Selskab om børn med kroniske sygdomme og start i dagtilbud og skole ifm. ny coronavirus epidemi: