Info lige nu

E-portalen er lukket for tidsbestillinger, så dette er KUN muligt pr. telefon i vores åbningstider dagligt mellem kl. 8-12.30 pga. Covid-19 situationen i hele Europa.

 

 

HUSK  at man skal bære mundbind eller visir, når man kommer i klinikken, således at vi kan passer på hinanden.

 

HUSK Charlotte Plum vil fremover ikke være at træffe på tlf. om torsdagen ml. kl. 8-9.

 

Vi byder velkommen til Emilie Birch Kristensen, som er intro-læge og skal være i klinikken fra d. 1. februar og seks måneder frem.

 

Covid-19 vaccine: De første vacciner mod Covid-19 er landet og vaccinationerne er påbegyndt i Danmark. Der er dog ikke kommet nok til alle i første omgang, så der vaccineres efter en prioriteret liste udarbejdet af Sundhedsstyrelsen efter sundhedsfaglige vurderinger. Det er frivillig og gratis for alle, dog anbefales vaccinen ikke til børn og unge under 16 år, samt gravide og ammende, da den ikke er testet på disse grupper. Du vil få besked via E-boks eller hvis du er fritaget for E-boks i almindelig brev, om hvornår du tilbydes vaccinen. Når man har fået besked og ønsker at få vaccinen, skal man selv gå ind på vacciner.dk og booke tid til denne.

Vaccination vil foregå på vaccinecentre placeret rundt i landet, og ikke hos praktiserende læge.

Vær venligst opmærksom på, at egen læge IKKE kan få dig frem i køen til Covid-19 vaccine, være behjælpelig med transport eller komme ud og vaccinerer dig i eget hjem. Vaccination og tidsbestilling kan kun ske som ovennævnt beskrevet.

 

 

Corona virus

Under den verserende corona-epidemi (COVID-19) vil klinikken arbejde anderledes end vanligt.
For at undgå smitte må man ikke møde op uden forudgående aftale.
Vi har telefontid indtil 12.30. Mellem klokken 8-9.30 kan du vælge at tale med lægen
Du kan også bruge e-mail-konsultation til at komme i kontakt med enten lægen eller sygeplejerske. Vi anbefaler, at man bruger app’en Min Læge, hvor der er mulighed for at skrive mail direkte til os. Man kan også bruge patientportalen her på hjemmesiden ( højre hjørne )
Vi svarer som regel hurtigt men der kan dog godt gå nogle dage. Akutte tilstande er derfor ikke egnet til e-mail-konsultation.

Se endvidere Sundhedsstyrelsens retningslinjer på følgende link:

Retningslinjer for håndtering af COVID-19 i sundhedsvæsenet:
Instruks til ledelsen i skoler og fritidsordning:
Instruks til ledelsen i dagtilbud:
Anbefalinger fra Dansk Pædiatrisk Selskab om børn med kroniske sygdomme og start i dagtilbud og skole ifm. ny coronavirus epidemi: