Recepter

 

Recepter udfærdiges af den behandlingsansvarlige læge, da det er den læge, som har diagnosticeret sygdommen og som har besluttet behandlingen.

Er det en læge hos lægerne i Græsted, som forestår behandlingen og som har ansvaret, så er det hos os du skal møde til kontroller og receptudstedelser.

Er det en sygehuslæge og sygehusambulatorium du modtager behandling fra, så er det den pågældende afdeling som skal forestå receptudstedelse – det vil sige, at du ikke kan forvente, at egen læge skal forestå receptudstedelse på andre lægers vegne

Recepter på fast medicin udstedt af din læge fornyes ved den årlige kontrol, som regel til 1 år ad gangen.

Ved behandling af kroniske sygdomme med fast medicin, bedes du sørge for at møde til årlig konsultation hos din faste læge eller sygeplejerske. Ved denne årskontrol lægger vi sammen med dig en behandlingsplan for den næste periode.

Recepter på medicin for sygdomme, som du følges for hos en sygehuslæge, skal udstedes af sygehuslægen, så du er dækket ind, indtil du møder til næste ambulante kontrol.

Recepter på afhængighedsskabende medicin (nervemedicin, sovemedicin og stærk smertestillende medicin) skal altid fornyes ved lægekontakt. Der kræves personligt fremmøde i klinikken til disse receptfornyelser.

OBS OBS Før du løber tør for den faste medicin, er det meningen at tage kontakt til klinikken og eventuelt møde til en ny konsultation i klinikken.

Bestil tid, forny recepter, skriv til lægen, læs beskeder